Приветлив лукс

   Златно, бяло и черно с много светлина. В цветовете и блясъка на лукса и успеха е решено пространството на бутик KODIFE, който официално отвори врати в Милениум гранд хотел в София. Усетих го като едно от онези места, които впечатляват с класа, но са приветливи и не отблъскват с високомерие.

Идеята на KODIFE е да вдъхва увереност на жените (и на мъжете, и на мъжете) и да им помага  да се чувстват успешни и убедителни, желани и красиви. Как?

С помощта на нишова парфюмерия и професионална козметика.   

Като се има предвид, че ароматите са едни от най-имитираните продукти, хубаво е да знаем, че в София има място, което ни гарантира произхода на всяка от капките в шишенцата със секси външност.

KODIFE е ексклузивен и официален представител

на брандовете и продуктите, които се предлагат тук.

Аз лично се захласнах по френските парфюми M.Micallef. Ароматите с тази марка идват от семеен бизнес, основан през 1996 година в Грас, неслучайно наричан люлка на парфюмерията. Както твърди един от създателите на бранда,

във въздуха на този райски тероар, се носи цяла армия от аромати

на жасмин, рози, ирис, теменужки, цитруси и какви ли още не уханнни растения. Точно тази ароматна палитра е въплътена в парфюмите M.Micallef. Разбира се съчетана е с цялата останала величествена природа и история на тази земя. Споделям всичко това, защото когато купувам каквото и да било, предпочитам то да има история или някаква философия, вместо да е само добре маркетирано.

Впрочем,

най-скъпото шишeнце от витрините на KODEFE в Милениум център е Jacaranda.

Струва почти хилядарка и е именно на бранда M.Micallef. Ароматът е основан на роза, индийски подправки, кехлибар и сандалово дърво и е разпределен в само 500 броя бутилки по 50 мл. Три от екземплярите са в София. Шишенцето е истинско бижу с лице от ръчно положена златна боя и страни, инкрустирани с лилави кристали. Луксозната му кутия ми заприлича на покои на кралица.

Предупреждавам ви, че в бутици KODIFE има още парфюми, които лесно могат да ви пленят и „поведат за носа“. И бъдете спокойни, само някои от тях надхвърлят масовата психологическа граница за покупка на качествен парфюм. Част от останалите брандове, които могат да бъдат намерени тук са

Angelo Caroli, Mirko Buffini, Accendis…

Мисля си, че откриването на физически магазин при непрестанно увеличаващ се дял на електронната търговия и в условията на пандемия, е усилие, което заслужава уважение. Не го наричам риск, защото съм сигурна, че хората, които имат нужда от традиционно посещение на магазин и от „общуването“ с предлаганите продукти са много.

Впрочем носенето на парфюм е част от кода на присъственото, живо общуване

и съм сигурна, че ви подсказах място, което ще ви помогне да бъдете по-красноречиви.

KODIFE има още един магазин в столицата, който се намира в Парадайс Мол, ниво 0.

текст: Мирослава Иванова

снимки: Циферблат

Ако искате да посетим вашето място и да го представим точно, както ни е харесало, пишете ни на office@tsiferblat.bg